Címkefelhő

Régebbi írások

RSS csatornák

HTML

Tuti ingyenes webtárhelyek

2008.03.03. 19:11 | Netman | 1 komment

Az alábbi lista az Én személyes véleményemet tükrözi! A listában csak olyan tárhelyek szerepelnek, amelyeket már teszteltem.

Extra.hu (kedvenc)

Reklám mentes (!), gyors FTP, kicsit lassú oldal, 1 GB tárhely, 100 MB MYSQL, PHP, mostanában eléggé megbizható, csak ajánlani tudom.

Atw.hu

Gyors FTP, gyors oldal, Frames reklám, MYSQL, PHP, 500 MB tárhely! A reklámon kívül szinte tökéletes.

Cjb.hu

Korlátlan tárhely, nem igazán megbízható, Frames reklám, SMS-el eltűntethető, MYSQL, PHP, 24 féle domain közül választhatsz.

Freeweb.hu

Elterjedt, megbízható, kicsit lassú szolgáltató, 500 MB vagy 5 GB áll rendelkezésre, MYSQL, PHP, Frame-s reklám csíkkal!

Ultraweb.hu

Sok szolgáltatás, mostanában megbízhatatlan, PHP, MYSQL, Időzitett PHP futtatás, reklám csík.




Címkék: webtárhely

A bejegyzés trackback címe:

https://netman.blog.hu/api/trackback/id/tr60363946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila_ucoz · http://ucoz.hu 2009.10.02. 13:59:34

Szia, szeretném kiegészíteni az ingyenes webtárhelyek listáját.
Magyarországon is elindította a uCoz a külföldön már nagysikernek örvendő, piacvezető internetes szolgáltatását, amely folyamatosan növekvő méretű webtárhelyet és akár a profik igényeit is kielégítő online honlapkészítő rendszert biztosít a felhasználók számára. A www.uCoz.hu címen elérhető oldalon számtalan sablon és rengeteg beépíthető extra szolgáltatás segítségével még a kezdők számára is mindössze pár percet vesz igénybe egy új honlappal megjelenni a világhálón. Az uCoz felhasználói 235 előre elkészített sablon közül választhatják ki, hogy honlapjuk milyen stílusban jelenjen meg.A uCoz hűséges felhasználói akár korlátlan tárhelyet is kaphatnak: a másodpercenként növekvő lemezterület 300 megabájtról indul, és minél régebb óta felhasználója valaki a rendszernek, annál nagyobbra nő a kvóta, de emellett a tárhely növekedésének üteme függ a honlap látogatottságától is, ami a maga nemében az elkészített oldalak minőségét tükrözi.
süti beállítások módosítása